, welkom bij van der Roest
Verzekeringen - Hypotheken - Financieringen

:: MENU
.: Home
.: Particulieren
.: Bedrijven
.: Download
.: Contact
.: E-mail

 

Particulieren

Gezin
Je gezin is je alles waard. Je moet er toch niet aan denken dat er iets met je partner of je kind gebeurt. C. van der Roest Assurantiën is het daar roerend mee eens. Maar we weten ook: een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dus in ieder geval dat uw kinderen, uw partner en natuurlijk uzelf goed verzekerd zijn.

Huis
Een eigen huis, een plek onder de zon... Het klinkt goed, maar wat als het plotseling niet alleen buiten, maar ook binnen regent? Kun je je daartegen verzekeren? Of zijn er mogelijkheden om dat nieuwe dak te financieren? Mag je trouwens met de overwaarde van je huis, ook een auto financieren?

Werk
Leuk werk en een goed salaris: dat wil natuurlijk iedereen. Helaas mankeert er nog weleens wat aan één van beide. Misschien is parttime werken een optie. Of toch voor jezelf beginnen. En nu je er over nadenkt: je zou best (eerder) willen stoppen met werken. Hoe het ook zij: Er zijn altijd financiële gevolgen.

Bezit
Natuurlijk gaat het in het leven niet om materiële zaken. Maar wees eens eerlijk: het is toch ondenkbaar dat je je auto zou moeten inleveren? En wat te denken van die antieke klok, die niet alléén een emotionele waarde vertegenwoordigt? Als een dief ermee vandoor gaat, staat de tijd echt even stil.

Financiën
Vroeger zei men: Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Tegenwoordig denken we daar heel anders over. De mogelijkheden zijn immers ontelbaar. Maar de verschillende spaar- en beleggingsvormen, lijfrentepolissen en hypotheken zorgen er echter ook voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

:: SUBMENU
.: Particulieren
.: Gezin
.: Huis
.: Werk
.: Bezit
.: Financiën